Абонирам се
Вход в Club TSH  

 

Вход
Забравена парола ? Регистрация

Защита на данните

TravelTSH приема защитата на личните Ви данни много сериозно. Ние искаме при всяко ваше посещение на нашата интернет страница да се чувствате сигурни и защитени. Защитата на личното ви пространство и обработката на личните Ви данни е от огромно значение за нас. TravelTSH използва технически и организационни мерки за сигурност и защита на вашите данни от случайно или преднамерено манипулиране, загуба, унищожаване или достъп на неупълномощени лица. Нашите мерки за сигурност са непрекъснато в съответствие с развитието на технологиите за подобряване на поверителността на личните данни.
В правилата на поверителност ние обясняваме по какъв начин набавяме Ваши лични данни и как изпползваме тези в нашата уебстраница. Също така обясняваме нуждата от тези данни и как те влизат в употреба, кои от тях могат да бъдат препратени на изпълнители на услуги и по какъв начин можете да промените тази информация, която сте ни предоставили.
По какъв начин набавяме Вашите лични данни и как улесняваме ползването на нашата уебстраница?
Вашите лични данни се събират по различни поводи и начини, с цел провеждането и осъществяването на избраните от Вас услуги, които се предлагат от нас:
- когато правите резервации или закупувате услуги през нашата уебстраница или директно чрез нашия отдел за облужване на клиенти (било чрез е-мейл, писмо, или по телефона);
- когато се регистрирате при нас, за участието в конкурси или за получаването на множество промоции;
- когато ни помогнете за наши проучвания или направите оценка на услугите, които сме Ви предложили.
TravelTSH предлага запаметяване на личните Ви данни, кито са напълно поверителни и защитени. Информацията, която ни е нужна, съдържа име, дата на раждане, адрес, любима храна, данни на кредитната Ви карта и платежоспособността Ви, бонус програми и Ваши специални предпочитания. В случай, че предпочетете тази опция, няма да е нужно да ни предоставяте Вашите лични данни при следващо ползване на нашите услуги. Вашите данни ще бъдат автоматично въведени. Те ще бъдат използвани за опростяване и улесняване на процесите, за подобряване на успехите в мениджмънта и за интернационални корпоративни анализи и проучвания.
За да усъвършенстваме процесите в TravelTSH и да подобрим Вашето обслужване, ние използваме т.нар. 'cookies', които са нужни за снабавянето на информацията за Вас и вашето пътуване, както и за успешното ползване на нашата уебстраница. Тези 'cookies' са характерни за софтуери, пригодени за уеб браузъри, които позволяват на определени сървъри, временното съхранение на дадена информация. Това дава възможност за лесен достъп до TravelTSH от Вас, кето спомага за удовлетворяването на желанията и нуждите Ви, улеснявайки взаимната комуникация.
При желание от Вас, можете да промените по всяко време настройките на браузъра си, за да не получвате 'cookies' в бъдеще.
Как използваме данните Ви?
Ние използваме Вашите лични данни за следните цели:
- да Ви осигурим най-високо ниво на обслужване и да помогнем за най-пълноценно използване на нашата уебстраница;
- да осъществим резервацията Ви и закупуването на услугите ни чрез нашата уебстраница, както и всяко едно запитване от Ваша страна;
- да Ви известим в случай на промени на пътуването Ви, промени в разписанието на полета Ви, както и да Ви предоставим полезна информация за Вашето пътешествие;
- да Ви информираме за наши продукти и услуги, специални оферти и промоции, както и различни маркетингови материали, които биха представлявали интерес за Вас;
- за други административни цели и вътрешни анализи; 
- в случай на участие, като част от различни проучвания, или, за да получим оценка за предлаганите от нас услуги.
В повечето случаи ние
периодично осъществяваме контакт с Вас по имейл или по телефона, както по факс или чрез sms. В случай на промени в резервацията от различен характер, свързани с разписания на полети или хотелски резервации, можем да Ви уведомим възможно най-бързо, след като получим сведенията от съответната авиокомпания или хотел. Силно препоръчваме при резервацията Ви да ни предоставите валиден и точен имейл адрес, както телефон за контакт, на който да Ви информираме при промени във Вашата резервация.
На кого бихме предоставили Вашите лични данни?
Ние бихме предоставили Личните Ви данни само на наши служители, за да могат да осъществят и задоволят Вашите запитвания. Ние не бихме предоставили личните Ви данни на трети лица. Изключение правим, когато тези са нужни или спомагат за изпълняването на Вашата резервация, закупуванията и запитванията, които осъществявате посредством уебстраницата ни и чрез нашият екип в отдел облужване на клиенти. В случай на проверки на кредитните Ви карти за предотвратяване на измами.
Възможно е да бъдем задължени да разкрием данните Ви, ако това се изисква от съответния приложим закон или устав.
Ние също можем да разкрием Вашите данни на трети лица, ако тези са уважавани професионални консултанти, действащи от наше име. Те са задължени да пазят личните Ви данни в поверителност.
Всички авиокомпании са задължени да събират предварителна информация за пътниците си преди пътуване до и от САЩ, както и до други държави. За тази цел, Вашите данни ще бъдат предоставени на авиокомпании, които от своя страна могат да предоставят данните на други чуждестранни органи.
Прехвърляне на информация
Ако е необходимо да прехвърлите данните си на компания, извън ЕС (с цел изпълнението на Вашата резервация), ние ще направим всичко необходимо за гарантирането на това, че Вашите лични данни се обработват по Закона за защита на личните данни, обнародван през 1998 г. и съответното законодатеслтво, което е в сила.
Как можете да промените или спестите личните си данни?
Имате възможност за лесно променяне или потискане на личните Ви данни, които сте ни дали на разположение. Като допълнение на Вашия профил Вие ще видите опцията "Профил", която ви позволява да редактирате или изтриете по възможно най-лесен и удобен за Вас начин данните си.
По желание можете също да ни пишете на адрес:
TRAVELTSH / Турист Сервиз
EAST PARK TRADE CENTER
бул. Н. Вапцаров 53 A,
1407 София, България
Пътнически Профили
TravelTSH събира лична информация за пътниците при потвърждение на тяхната резервацията. ТravelTSH предлага благоприятни услувия за леснотата на извършването на резервации и плащания, съхранявайки личните Ви данни. По този начин не е нужно те да ни бъдат давани от Вас при всяка следваща резервация (както за Вас, така и за други). Тази информация съдържа име на пътника, дата на раждане, информация за контакт, предпочитания за храна, данни на кредитните карти и информация за издаването на фактури, както бонус програми и преференции на пътниците.

Copyright © Travel TSH 2017. All Rights Reserved Web Design Internet Marketing by ICYGEN