За нас

Стягайте багажа. Време е за ваканция!

Сигурни сме, че и сами може да организирате своето пътуване – но, защо?

Ние, в Травъл ТСХ АД, знаем как да намерим най-доброто предложение, като ви спестим време и пари. Благодарение на нашите международни контакти, Ви предлагаме най-доброто туристическо обслужване, като разполагаме с портфолио от над 40 000 топ хотели, авиокомпании, компании за коли под наем и други.

За нас

Травел ТСХ АД, част от Турист Сервиз Холдинг АД, е туристическа платформа, която предлага голям избор от самолетни билети, хотели, турове, трансфери,  коли под наем, екскурзии и почивки до атрактивни дестинации. При нас  може да резервирате онлайн по всяко време фантастични оферти от доказани местни туроператори и световни доставчици на хотелско настаняване.
Травел ТСХ АД, е регистриран туроператор и туристически агент, с

  • Удостоверение No РКК-01-5935/10.07.2013г, безсрочно
  • Застраховка "Отговорност на Туроператора" към ЗАД Алианц България - N13160183000000028, валидна до 10.07.2019
  • Удостоверение за Регистратор на лични данни - N378222/23.5.2013г


Нашата мисия

Ние вярваме, че предлагането на незабравими почивки и преживяване на нашите клиенти е абсолютно възможно на достъпни цени. Ежедневно работим върху обогатяване на нашите познания и опит за уникални културни, етнически и географски забележителности, като пътуваме и поддържаме контакти с водещи партньори навсякъде по света. Гаранция за нашия успех е богатият опит на екип от професионалисти. 

Нашите услуги

 

 

Essential SSL