Услуги

Туристически услуги

Хотелско настаняване в цял свят

За да предложим на нашите клиенти богат избор от хотели на преференциални цени, ние събрахме в една онлайн платформа всички надеждни световни доставчици на хотелски услуги.   

Индивидуални екскурзии

За да бъде вашето пътуване перфектно, ще ви предложим индивидуален пакет услуги - хотел, транспорт, трансфер, екскурзии изцяло в съответствие с вашите лични предпочитания.

Ваканции и почивки

Когато нямате достатъчно свободно време, ние ще проучиме оферти за желаната от Вас дестинацията, и ще ви предложим оферта, според Вашите изисквания за качество и цена.  

Самолетни резервации

За да планирате правилно вашето пътуване, Ви трябват най-добрите специалисти. При нас ще намерите персонално отношение и търпение при избора на авиокомпания и маршрут за следващия полет.

Хотелско настаняване в България 

За спа уикенд в  или почивка на нашето черномирие, ние си партнираме с най-добрите планински курорти, както и водещи туроператори, който разполагат с преференциални цени, актуални промоции и изгодни пакетни оферти.

Информацията, публикувана на www.traveltsh.com e с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28 ал. 2 от ЗТ, достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на Травел ТСХ АД. 

 

Essential SSL